Iedereen erbij-charter
‘t Is tijd om drempels weg te halen. In gebouwen, maar ook in ons hoofd. Iedereen hoort er simpelweg bij. Evident? Teken toch ons charter. Want een beweging die breed wordt gedragen, wordt beter gehoord.
Ja, ik teken het Iedereen erbij-charter
Ja, hou me via e-mail op de hoogte nieuwe, toffe acties.
Verzenden
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Hart voor Handicap vzw, Alfons Gossetlaan 30, 1702 Groot-Bijgaarden voor haar ledenbeheer en de organisatie van haar activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om de inclusie van mensen met een beperking in de samenleving te stimuleren.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing volstaat het om dat mee te delen op contact@hartvoorhandicap.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken, ze verbeteren of ze laten wissen of vragen om deze over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op https://hartvoorhandicap.be.
De Genereuzen is een initiatief van
En kunnen rekening op de steun van
de structurele partner van Hart voor Handicap.